تا زمانی که انسان از خوردن انجیر تازه لذت می برد، انجیر خشک بسته بندی شده بخشی از این معادله بوده است. از آنجایی که انجیر از روی درخت بسیار فاسد شدنی است، روشهای نگهداری برای بهترین استفاده از هر برداشت بسیار مهم است.
خشک کردن در آفتاب قدیمیترین تکنیکی است که برای حفاظت از مواد غذایی شناخته شده است و فقط فضا و زمان را بدون هیچ گونه افزودنی، تجهیزات یا محدودیت ذخیره میطلبد.
اولین انجیر خشک احتمالاً به طور تصادفی پیدا شده است، به طور طبیعی قبل از چیدن روی درخت چروکیده شده است، اما هنوز برای خوردن کاملاً خوب است.
پردازش مدرن به طور قابل توجهی پیشرفتهتر است و برای اطمینان از ایمنی، با استریل کردن در آب و اسید شروع میشود. سپس انجیر تازه به سرعت از طریق تونلهای باد قدرتمند منتقل میشود تا فرآیند خشککردن را تسریع کند و از بافت و طعم ثابت برای هر دسته اطمینان حاصل کند.
برخی از شرکت ها دی اکسید گوگرد یا سولفات ها را برای افزایش عمر مفید اضافه می کنند. سولفات ها نمک های معدنی هستند که می توانند ارگانیک یا مصنوعی باشند، اما برخی از افراد به این مواد حساس هستند.
بنابراین اگر می خواهید از آنها اجتناب کنید، برچسب ها را به دقت بررسی کنید.از میان صدها گونه انجیر که به صورت وحشی در سرتاسر جهان رشد می کنند، تنها تعداد کمی از آنها برای خشک کردن انتخاب می شوند.
ممکن است شانس بیشتری برای یافتن تنوع بیشتر در بازارهای تخصصی و منابع آنلاین داشته باشید.انجیر خشک در اکثر فروشگاه های مواد غذایی به همراه سایر میوه های خشک در کیسه های ثابت یا ظروف پلاستیکی شفاف شفاف به فروش می رسد.
قیمت آنها بین 5 تا 10 دلار در هر پوند است که مستقیماً با کیفیت مطابقت دارد. انجیر خشک کمتر میتواند سفت، پر از ساقههای اضافی (و غیرقابل خوردن) و یا ساده باشد. صرف نظر از نحوه استفاده از انجیر خشک بهتر است کمی بیشتر سرمایه گذاری کنید.