لواشک های خانگی که خوشمزه تر از لواشک های بازاری هستند

لواشک (رولت‌های میوه) که در قفسه‌های بازار یافت می‌شود، هرگز به اندازه لواشک‌های خانگی مزه نمی‌دهند.

از قدیم الایام مرسوم بوده که از انواع میوه ها رول آپ میوه درست کنند.

بیشتر بچه‌های ایرانی به یاد دارند مانکن کودک که میوه‌های پخته شده را در سینی‌های گرد پخش می‌کردند و روی پشت‌بام می‌گذاشتند تا خشک شوند و به رول‌آپ میوه تبدیل شوند.

در حالی که رول آپ های میوه در سال 1983 در فروشگاه های مواد غذایی در سراسر آمریکا عرضه شد، لواشک از مدت ها قبل در ایران ساخته شده است.

تابستان با انواع میوه ها و آفتاب داغ، بهترین فصل برای تهیه رول آپ میوه است.

آلبالو، آلو زرد، زردآلو، تمشک، لواشک ترش شاه توت، هلو و سایر میوه های تابستانی را می توان به صورت رول آپ میوه درست کرد.

بر اساس طعمی که فرد ترجیح می دهد (ترش، شیرین یا ترش-شیرین)، می توان انواع میوه ها را با مقادیر مختلف مخلوط کرد.

هر میوه را می توان به تنهایی برای تهیه رول آپ استفاده کرد یا ممکن است مخلوط شوند.

اگر به عنوان مثال رول آپ میوه ترش دوست دارید، می توانید تمشک و آلبالو بیشتری اضافه کنید. اگر شیرینی رول آپ را ترجیح می دهید، می توانید آلو و زردآلو بیشتری اضافه کنید.

اگر آنها را ترش و شیرین دوست دارید، به مقدار مساوی از هر میوه اضافه کنید.

آلبالو، تمشک، زردآلو، آلو زرد ما چگونه می توانیم شکرگزار نعمت های ارزشمند و بی پایان خداوند باشیم و شاه توت: بسته به اینکه طعم ترش، شیرین یا ترش شیرین را ترجیح می دهید، به مقدار دلخواه مخلوط کنید.

میوه ها را بعد از شستن از آن بغلتانید و همه را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

مخلوط باید مدت زیادی در فر بماند متن تشکر بابت هدیه گل تا مخلوط کاملا غلیظ شود و میوه ها پخته و له شوند. حدود یک ساعت طول می کشد. در پایان مقداری نمک اضافه کنید.

بعد از اینکه مخلوط کمی خنک شد آن را صاف کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده اید را قبل از پخش کردن مخلوط روی آن با مقداری روغن چرب کنید تا یک لایه نازک و صاف به دست آید.

  • منابع:
    1. Lavashak; Mouth-Watering Persian Fruit Roll-Up
  • تبلیغات: 
  1. دوخت سارافون مجلسی توسط دانش آموزان
  2. کشمش بهترین میان وعده در مدرسه
  3. نقش خرما در اقتصاد کشور های جهان
  4. ویتامین E (γ-توکوفرول) در گردو و خواص آن