زیتون سیاه میوهای از درخت زیتون است که وقتی کاملاً رشد کرده و کاملاً رسیده است چیده میشود در حالی که زیتون سبز هنوز نرسیده است.
زیتون سیاه از نظر طعم شیرین تر پارچه مبلی ترک از زیتون سبز (که شور و تلخ است) است و هر دو دارای یک دانه هستند.
اگرچه اولین بار فقط در کمربند مدیترانه استفاده شد، اما در سراسر جهان مورد استفاده قرار نمی گیرد.
از آنجایی که زیتون تازه به راحتی در دسترس نیست، از زیتون ترشی استفاده می کنیم که طعم کمی ترش دارد.
1. زیتون سیاه برای اولین بار به طور عمده در غذاهای مدیترانه ای استفاده شد که شامل کشورهایی مانند ایتالیا، یونان، ترکیه و کرواسی می شود.
2. اولین و مهمترین کاربرد بهترین زمان مصرف پودر سنجد زیتون که به ذهن می رسد استفاده از آن برای تهیه روغن زیتون است.
3. زیتون سیاه ورقه شده یا نصف شده به عنوان رویه بسیاری از پیتزاها و ساندویچ ها مانند پیتزای مدیترانه ای یا ساندویچ گیاهی مورد علاقه رایج است.
4. زیتون سیاه اغلب به عنوان یک همراه کلاسیک برای تخته پنیر یافت می شود. آنها به خصوص با پنیرهای شور مانند پنیر فتا و چدار به خوبی جفت می شوند. حتی می توانید آن را با پنیر و سایر مواد ترکیب کرده و سالاد درست کنید.
5. پاستاها وقتی این ماده را اضافه می کنند، زینگ اضافی می گیرند. از آنجایی که نیازی به پختن ندارد، می توان آن را در سس یا در آخر روی پاستا اضافه کرد.
6. اسپری بسیار معروف به نام Tapenade با زیتون درست می شود.
این یک غذای فرانسوی است طرز تهیه زیتون سیاه که از خرد کردن، مخلوط کردن یا آسیاب کردن زیتون درست می شود.
می توان آن را با سیر، روغن زیتون و سایر چاشنی ها نیز طعم دار کرد.
7. زیتون افزودنی عالی برای بسیاری از انواع دیپ است.
می توانید یک ماست ساده و دیپ زیتون سیاه درست کنید یا فقط چند عدد زیتون سیاه خرد شده را روی هوموس تازه اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
8. فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی قیمت روفرشی کشدار ترک ۱۲ متری است که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولاً هنگام پخت روی آن زیتون نیز می افزایند.
9. غذاهای هندی نیز با زیتون سرو می شود.
آنها طعم خوبی به دستور العمل ها و نوعی نوآوری نیز ارائه می دهند.
آنها را می توان به عنوان تاپینگ روی اوتاپام و حتی به عنوان چاشنی در پاراتاس همراه با پنیر و فلفل قرمز اضافه کرد.
- منابع:
- تبلیغات: